
Meniu spitalizare – naștere prin cezariană la Regina Maria
După cum ai aflat în articolul anterior, Ema s-a născut printr-o operație de cezariană, la un spital privat. Am ales Regina Maria pentru condițiile excelente, în primul rând, și nu m-am înșelat. Iată care a fost meniul pe timpul celor 4 zile de spitalizare.








Acest meniu este personalizat, dedicat special persoanelor diagnosticate cu diabet gestațional pe timpul sarcinii (cum am fost eu). Ce pot spune este că totul a fost delicios și țin minte că îmi venea să mănânc și decorul la ce foame aveam, mai ales după operație. Totuși, nutriționiștii și doctorii știu exact doza și ingredientele necesare recuperării după fiecare tip de naștere.
Bineînțeles, nu pot omite și doza zilnică de ceai pentru stimularea lactației, adusă într-o carafă cu 2 pliculețe de HIPP – ceai pentru lactație. La mine a funcționat de minune – laptele a venit fix când am ajuns acasă.
